Golfreisnieuws nr. 264, 19 juni 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de Spaanse Golfbaan PGA Catalunya, de Crazy Days van Pin High en KLM die nu toch geld gaat vragen van Flying Blue Ivory Members voor het meenemen van ruimbagage en dus ook voor golftassen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Weer topnotering voor PGA Catalunya

Wie het golfnieuws een beetje volgt ziet ongetwijfeld meerdere malen per jaar de naam van PGA Catalunya voorbij komen. De Stadium Course van PGA Catalunya is dit jaar opnieuw verkozen tot beste golfbaan van Spanje, staat steeds in de top-3 van beste golfbanen van continentaal Europa en hoort bij de 80 beste golfbanen van de wereld.

Lees verder

Beoordeel PGA Catalunya

Heeft u PGA Catalunya al eens gespeeld? Laat een review op onze website achter. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Flying Blue Ivory Members betalen voor golftas

In mei 2013 werd het meenemen van ruimbagage op KLM-vluchten als betaalde keuzemogelijkheid geďntroduceerd. Flying Blue Ivory-deelnemers werden toen nog van deze betaling vrijgesteld. Ook de golftas kon toen nog gratis mee als je loyaltymember was. Dit bagagebeleid is onlangs herzien voor Ivory-deelnemers.

Lees verder

Pin High start 26 juni Crazy Days

Op donderdag 26 juni 2014 om stipt 09.00 uur starten de Crazy Days van Pin High Golftravel. Tot en met zondag 6 juli 2014 biedt Pin High 25 scherp geprijsde aanbiedingen naar talloze bestemmingen aan, met kortingen tot wel € 250,- per persoon.

Lees verder

Reserveer parkeerplek voordat je op reis gaat

{Advertorial} Ga je als golfer komende zomer een golftrip maken? Dan krijg je te maken met diverse kosten, waaronder ook parkeerkosten. Het parkeren bij luchthavens wordt vaak vergeten in de begroting en kan toch best wel kostbaar zijn.

Lees verder

Golf toch ontstaan in Nederland

Tijdens het symposium ‘De Bakermat van Golf’ dat op 6 juni werd gehouden op Golfbaan Bleijenbeek in Afferden, heeft de Duitse wetenschapper Dr. Heiner Gillmeister alle bewijzen op tafel gelegd: ‘Golf heeft een Nederlandse oorsprong!’

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:,Pin High, Bert van der Toorn, golfbaan Bleijenbeek, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers