Golfreisnieuws nr. 265, 3 juli 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor het Pro-Am van het KLM Open. BurgGolf start met de voorronden. Winnaars mogen aan het Pro-Am deelnemen. Ook aandacht voor Golf in Limburg en de Dutch Senior Open dat in oktober op The International wordt gehouden.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win een plek in Pro-Am KLM Open

BurgGolf biedt golfers de kans mee te spelen in de Pro-Am van het KLM Open 2014 op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. Het KLM Open wordt gespeeld van 11 t/m 14 september 2014.

Lees verder

Golf in Limburg goed voor 45 miljoen euro

Uit onderzoek is gebleken dat de golfsport in Limburg jaarlijks goed is voor 45 miljoen euro. De resultaten van het onderzoek werden op 25 juni 2014 gepresenteerd op BurgGolf Herkenbosch.

Lees verder

Dutch Senior Open 2014 op The International

Het Dutch Senior Open, een toernooi van de European Senior Tour, zal van 10 t/m 12 oktober worden gespeeld op The International bij Schiphol. The International werd mede ontworpen door voormalig Ryder Cup captain Ian Woosnam, die zelf ook op de Senior Tour speelt.

Lees verder

Zomerlidmaatschap bij BurgGolf

Ook deze zomer biedt Burggolf voor de maanden juli en augustusnhet BurgGolf Zomerlidmaatschap aan. Voor 299 euro kan in juli en augustus onbeperkt worden gegolfd op acht golfbanen van BurgGolf in Nederland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:,KLM Open, BurgGolf, The International, Golf in Limburg, Bert van der Toorn, golfbaan Bleijenbeek, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers