Golfreisnieuws nr. 266, 14 juli 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de mooiste golfresorts en golfhotels ter wereld en voor de mooie golfbanen van Engeland.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Top 10 mooiste golfhotels ter wereld

Als u overweegt een golfreis te boeken, is het natuurlijk van belang dat u kijkt naar de kwaliteit van de golfbanen. Vergeet ook niet naar de kwaliteit van de accommodaties te kijken. Niets is vervelender dan een accommodatie die tegenvalt. Na onderzoek op www.zoover.nl en www.gayot.com kwam de navolgende top 10 van de mooiste golfhotels ter wereld naar voren.

Lees verder

Engeland gaat golf promoten

Engeland heeft te lijden onder de populariteit van golfreizen naar Ierland, Schotland en zelfs Wales. Niet omdat Engeland geen mooie golfbanen heeft, maar omdat Engeland nooit echt iets aan promotie van golf in Engeland heeft gedaan. Daar komt vanaf nu verandering in.

Lees verder

Win golfweekend Ardennen

In juli en augustus maakt u bij Burggolf kans op een golfweekend op Five Nations in BelgiŽ. Uw vervoermiddel naar deze baan zal een gloednieuwe BMW 2 Serie Active Tourer zijn.

Lees verder

Internationaal Pitch&Putt Dutch Open in Orvelte

Op 22, 23 en 24 augustus 2014 wordt voor de zevende keer het Pitch&Putt Golf Dutch Open gespeeld. Het strijdtoneel zal net als vorig jaar de baan van Pitch&Putt Golf Orvelte zijn. Aan het toernooi doen opnieuw vele nationale en internationale topspelers mee.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:,Shutterstock, Royal St George in Kent, Engeland, Golfbaan Five Nations, Pitch&Putt Orvelte, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers