Golfreisnieuws nr. 267, 20 juli 2014

Dit nummer staat in het teken van Golfen aan de Costa Brava. Onze redacteur, Bert van der Toorn, bezocht vier prachtige golfbanen in Noord-Spanje en Golftime Golfreizen en Pin High vullen dit aan met twee interessante reizen naar het gebied.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Perfect golfen aan Costa Brava

Wie op zoek is naar de ideale combinatie van cultuur, natuur, gastvrijheid, golfklimaat, gastronomie en uitdagende golfbanen kan nu stoppen: de Costa Brava heeft het allemaal. Golfreiswijzer speelde eind april 2014 op een paar van de acht grote golfcomplexen van dit unieke gebied in het noordoosten van Spanje.

Lees verder

Laat een review achter

Heeft u de golfbanen aan de Costa Brava al eens gespeeld? Laat dan een review op onze website achter. Ga naar: Peralada Golf Club en Golf Club D’Aro-Mas Nou en Golf Girona en PGA Catalunya.

Ervaar zelf de golfbanen aan de Costa Brava

Bent u nieuwsgierig naar de golfbanen? Onderstaand twee interessante golfreisaanbiedingen voor de Costa Brava.

Aanbieding Golftime Golfreizen: Hotel Melia Golf Vichy Catalan

De 36-holes golfbaan van de PGA Catalunya vormt de crème de la crème van deze prachtige golf bestemming. U kunt op de baan verblijven in een luxueus, modern hotel. Een ideale plek voor een lang weekend weg op 10 minuten rijafstand van de luchthaven en 20 minuten rijafstand van het gezellige centrum van Girona. Het hotel is een modieus ingericht golfers trefpunt voorzien van alle faciliteiten, zoals een klein Spa centrum, een gastronomisch restaurant met een topkok, maar ook een pretentieloze brasserie, beiden met een heerlijk terras.Golftime.nl

Aanbieding Pin High: PGA Resort Catalunya

PGA Resort Catalunya ligt in het hart van de PGA Golf de Catalunya, vlakbij Caldes de Malavella. Het spa- en golfresort aan de Costa Brava is modern qua uitstraling en heeft een warme en kleurrijke inrichting. Het hotel is fantastisch geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en ist gelegen aan 2 topbanen, waaronder de nummer 1 van Spanje: de PGA Catalunya Stadium Course! Sla nu uw slag en ontdek Catalonië al vanaf € 299,- Deeplink:Pin High

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, Golftime Golfreizen, Pin High, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers