Golfreisnieuws nr. 268, 30 juli 2014

In dit nummer aandacht voor golf en luxe op Mallorca, Golf en Kuren in verschillende Wellness Hotels en Resorts, het Golftime Open dat in november in de Algarve wordt gehouden en de Course Dining week, een week lang heerlijk dineren in restaurants op diverse golfbanen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golf & Luxe op Mallorca

Golfen op Mallorca is een feest. Het lekkere klimaat, de mooie natuur, de zee en het gevarieerde aanbod van golfbanen en luxe resorts op het eiland staan garant voor een unieke (golf)vakantie waarbij het aan niets zal ontbreken. Dit keer aandacht voor het Dorint Royal Golf Resort & Spa.

Lees verder

Golfen en kuren bij Wellness-Hotels & Resorts

Wellness en golf gaan uitstekend samen. Onstpanning, rust en massages stimuleren lichaam en geest en verhogen de kans op een goede ronde. Wellness-Hotels & Resorts biedt daarom arrangementen aan in Nederland, Duitsland en Oostenrijk aan waar golf en wellness kan worden gecombineerd.

Lees verder

Golftime Open in Algarve

Golftime organiseert in november 2014 de eerste editie van het Golftime Open 2014 op de golfbanen van Gramacho, Vale da Pinta en Silves aan de Algarve in Zuid-Portugal. Voor de deelnemers is een uitgebreid Golftime Open-pakket samengesteld.

Lees verder

Course Dining Week

Van 25 t/m 31 augustus 2014 vindt de Course Dining Week plaats. Tijdens deze week kunt u voor 25 euro kunt u genieten van een 3-gangenmenu bij een van de deelnemende restaurants op verschillende golfbanen in Nederland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Dorint Hotels Mallorca, Lia Grooters, Wellness Hotels en Resorts, Course Dining Week, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers