Golfreisnieuws nr.27, 14 augustus 2007
In dit nummer aandacht voor:
Ingepast in de natuur van de Belgische Ardennen
KLM Open start over een week
Prestigieus resort Port Ghalib nadert voltooiing
Een kruidig opwarmertje
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Ingepast in de natuur van de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een veel bezochte golfbestemming. Een weekend naar dit heuvelachtige gebied is populair. De bekendste golfbaan is Durbuy. Wie echter de moeite neemt om verder te kijken, ontdekt snel dat er meer golfbanen liggen die de moeite van het spelen waard zijn.

Lees verder

KLM Open start over een week

Over een goede week begint de KLM-Open. Het toernooi wordt van woensdag 23 tot en met zondag 25 augustus gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort Topspelers van wie de deelname zeker is, zijn Nick Dougherty, Jeev Milkha Singh, Thomas Levet en Tongchai Jaidee. Het totale deelnemersveld is te vinden op: www.klmopen.nl

Lees verder

Prestigieus resort Port Ghalib nadert voltooiing

De bouw van het zeer prestigieuze resort Port Ghalib, gelegen aan de kust van de Rode Zee in Egypte, nadert zijn voltooiing. De vorderingen van de bouw zijn dagelijks te zien. Het complex wordt medio november 2007 officieel voor het publiek geopend. Ook de golfers kunnen hier hun hart gaan ophalen

Lees verder

Een kruidig opwarmertje

Eigenlijk is het iets voor op de wintergreens. Als je in de vrieskou, bij een schraal zonnetje je rondje golf speelt en je de kou een beetje moet verdrijven. Deze zomer echter waren er dagen genoeg dat ons koude hart verwarmd moest worden met het toverdrankje uit Hoogeveen. Golfbitter. Een kruidenlikeur die op veel golfbanen te verkrijgen is.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Carnoustie Golf Links,Travel de Luxe, KLM, Golf on Tour.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers