Golfreisnieuws nr. 269, 13 augustus 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor Golfcruises die door Greenbay Golfcruises worden aangeboden en een overzicht van de mooiste golfbanen volgens VisitBritain
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Per cruiseschip van golfbaan naar golfbaan

Greenbay Golfcruises organiseert golfreizen naar zonnige bestemmingen met indrukwekkende golfbanen. U reist per luxe cruiseschip naar vier tot vijf golfbanen in bijvoorbeeld de Emiraten, de Canarische Eilanden en Marokko.

Lees verder

Mooiste golfbanen volgens VisitBritain

Eind september komt de Ryder Cup naar Gleneagles in Perthshire, Schotland. Voor VisitBritain, het officiŽle toeristenagentschap, is dit een mooie gelegenheid om ook enkele speciale banen onder de 2500 andere golfbanen in Groot-BrittanniŽ onder de aandacht te brengen.

Lees verder

Golfen in Duitsland; hot bij de dames

Duitsland heeft het hoogste percentage aan vrouwelijke golfers in de wereld. Bovendien ontving ons buurland in 2013 wereldwijd bekeken ook de meeste vrouwelijke golfers uit andere landen.

Lees verder

Open España goed voor Costa Brava

De komst van het Spaans Open naar PGA Catalunya heeft volgens de toeristenbond van Costa Brava Girona een aantoonbaar positieve invloed gehad op het aantal buitenlandse bezoekers in Noord-Spanje.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Greenbay Golfcruises, Carnoustie, Visit Britain, Winston Golf, Fern, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers