Golfreisnieuws nr. 270, 20 augustus 2014

Dit nummer gaat over Golfen in TunesiŽ. Volgens onze redacteur een warme traktatie. Mocht u zin hebben gekregen in een reisje naar dit land, dan staan er in deze special ook twee leuke aanbiedingen van golftouroperators.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in TunesiŽ - een warme traktatie

Op en top genieten in een land met een roerige recente geschiedenis is geen enkel probleem. TunesiŽ laat graag zien dat een golfvakantie in dit Afrikaanse land ook niet onder doet voor een golfvakantie in bijvoorbeeld Marokko. Sterker nog Ö

Lees verder

Beoordeel de Tunesische golfbanen

Heeft u op een van de golfbanen in deze nieuwsbrief gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar: The Residence Golf Club en Golf Citrus La Foret en Golf Citrus Les Olives en El-Kantaoui Golf Course en Flamingo Golf Course.

Nagolfse activiteiten TunesiŽ

Voor golfers die na een rondje op de golfbaan ook nog wat cultuur willen snuiven in TunesiŽ, zijn er legio bezienswaardigheden die je eigenlijk niet mag missen.

Lees verder

Ervaar zelf de golfbanen in TunesiŽ

Bent u nieuwsgierig naar de golfbanen in TunesiŽ? Onderstaand twee interessante golfreisaanbiedingen.

Aanbieding van 3D Golf: Sousse Ė Port El Kantaoui

Sousse Ė Port El Kantaoui, Hotel Riu Imperial Marhaba ***** Prijs: Vanaf 895,00 ( Winterseizoen ). Inbegrepen Vlucht vanaf Amsterdam Transfer luchthaven Ė hotel v.v. 4 greenfees op 3 verschillende banen Op slechts 2Ĺ uur vliegen van Amsterdam, de ideale bestemming voor een weekje golf in het voorjaar, najaar en de winter. Daarbij bieden Hammamet en Port el Kantaoui uitstekende All Inclusive concepten voor iedere doelgroep. Hier geen volle banen, en kunt u vaak spelen op ieder gewenst tijdstip.Wij bieden een gevarieerd aanbod van 4 en 5sterren hotels, en golf op zes verschillende banen. De keuze is aan U. Bekijk de aanbieding.

Aanbieding Pin High: TunesiŽ Ė Seabel Alhambra Resort

Het Seabel Alhambra Beach Golf & Spa heeft een fantastische ligging aan hole 12 van de Sea Course van El Kantaoui GC en met het strand binnen handbereik. Het hotel is in Noord-Afrikaanse stijl ingericht en beschikt o.a. over een uitgebreid spa center met hammam. De kleine haven van El Kantaoui met restaurantjes, winkeltjes en terrasjes ligt eveneens op loopafstand. Vraag naar onze speciale vroegboekkortingen voor het komende najaar! Bekijk hier de aanbieding

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers