Golfreisnieuws nr. 271, 31 augustus 2014

Dit nummer gaat onder andere over de samenwerking tussen hotel Adler Dolomiti en Golf San Vigilio Siusi, het KLM Open 2014 en het NK Longdrive voor pro's en amateurs.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Samenwerking Adler Dolomiti en Golf San Vigilio Siusi

Het Adler Dolomiti Spa Resort in het Italiaanse Zuid-Tirol is een samenwerkingsverband aangegaan met de relatief jonge golfbaan Golf San Vigilio Siusi. Gasten kunnen nu naast alle luxe van het resort genieten van een prachtige ronde golf en van de adembenemende uitzichten op de Dolomieten.

Lees verder

Thomas Björn naar KLM Open

De Deense topgolfer Thomas Björn komt dankzij een wildcard van toernooidirecteur Daan Slooter naar het KLM Open 2014 op de Kennemer G&CC in Zandvoort.

Lees verder

NK Longdrive voor pro's en amateurs

Op zondag 14 september 2014 organiseren Redline Golf en Destination Golf het KEMBIT NK Longdrive. Het evenement vindt plaats op de tee van blauw 1 van Golfresidentie Brunssummerheide. Zowel pro’s als amateurs kunnen meedoen.

Lees verder

KLM Open updates

Een ijzersterk deelnemersveld, het laatste toernooi van Robert-Jan Derksen en een peperdure BMW voor een hole-in-one op het KLM Open waren enkele van de onderwerpen tijdens een persbijeenkomst op de Kennemer Golf & Countryclub waar het KLM Open over twee weken wordt gespeeld.

Lees verder

Kwant en De Schiffart winnen Pitch&Putt Dutch Open

Rolf Kwant en Esther de Schiffart hebben de zevende editie van het internationale Pitch&Putt Golf Dutch Open 2014 gewonnen. Het deelnemersveld in het Drentse Orvelte bestond uit 109 spelers uit zeven verschillende landen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, Golfsupport,Adler Dolomiti, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers