Golfreisnieuws nr. 273, 11 september 2014

Vandaag begint het KLM Open op de Kennemer Golf & Country club in Zandvoort. Tot zondag 14 september kunt u de beste golfers van Europa volgen.
In deze nieuwsbrief onder andere de laatste nieuwtjes over de deelnemers aan het KLM Open 2014.
Kijk ook op: klmopen.nl

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfers KLM Open maken kans op ruimtereis

De eerste golfer die tijden het KLM Open deze week een hole-in-one slaat op de par-3 vijftiende, wint een ruimtereis. Deze unieke prijs heeft een waarde van maar liefst 100.000 dollar.

Lees verder

Laatste wildcards voor Blixt en Fernandez-Castaņo

De twee laatste wildcards voor het KLM Open zijn gegeven aan de Zweed Jonas Blixt en de Spanjaard Gonzalo Fernandez-Castaņo. Beide spelers zijn dit seizoen vooral actief op de Amerikaanse Tour, maar plaatsten zich niet voor de eindfase van de FedEx Cup.

Lees verder

Ook Nicolas Colsaerts op KLM Open

De Belgische longhitter Nicolas Colsaerts heeft een wildcard gekregen voor KLM Open dat van 11 tot en met 14 september wordt gespeeld in Zandvoort.

Lees verder

KLM Open haalt 58.000 euro op voor UNICEF

De KLM Open Charity Challenge van 6 september 2014 heeft een bedrag van 58.000 euro opgebracht voor UNICEF, het goede doel dat dit jaar aan het golftoernooi is verbonden.

Lees verder

Golfreisacties op KLM Open

Net als andere jaren staan ook dit jaar weer verschillende golftouroperators met stands in het promodorp op het KLM Open dat van 11 tot en met 14 september op de Kennemer Golf & Country Club wordt gehouden. Kijk op onze nieuwsbrief die we eerder deze week verzonden.

Luiten niet in Ryder Cup

Joost Luiten heeft geen wildcard gekregen voor de Ryder Cup van 2014 in Schotland. Captain Paul McGinley gaf de voorkeur aan Steven Gallacher, Lee Westwood en Ian Poulter.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Leo Vogelzang, Golfsupport, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers