Golfreisnieuws nr. 274, 3 oktober 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de toenemende belangstelling voor verre golfreizen en de Nederlandsche Golf SociŽteit, die een slimme manier van golfen op meerdere golfbanen heeft bedacht.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Meer belangstelling voor verre golfreizen

Executive Golf Travel, al 20 jaar specialist in golfreizen en golfvakanties, maakte Golfreiswijzer attent op de toename van het boeken van golfreizen naar verre bestemmingen. Vooral AziŽ, Midden- en Zuid-Amerika en Canada zijn erg populair.

Lees verder

Loudmouth: meer dan opvallende golfbroeken

We kennen allemaal wel de opvallende, zeer kleurrijke Loudmouth-kleding van topgolfer John Daly. Maar wist u dat het merk Loudmouth nog veel meer te bieden heeft? Niet alleen broeken, niet alleen voor golf en niet alleen voor heren.

Lees verder

Slim golfen met Nederlandsche Golf SociŽteit

Geen D-club, geen kortingsvoucher, maar toch heel goedkoop golfen op 36 banen in Nederland en BelgiŽ? Het kan met een abonnement van De Nederlandsche Golf SociŽteit.

Lees verder

FinanciŽle problemen Stippelberg

In 2010 gingen de eerste 9 holes open van de prachtige Golfbaan Stippelberg. Nu, 4 jaar later blijkt dat de financiŽle situatie van de baan zorgwekkend is. In 2012 en 2013 werden al ingrijpende maatregelen genomen om het voortbestaan van Golfbaan Stippelberg te waarborgen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Executive Golf, Loudmouth, Nederlandsche GolfsociŽteit, Golfbaan Stippelberg, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers