Golfreisnieuws nr. 275, 13 oktober 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor het Dutch Senior Open dat afgelopen weekend op The International werd gespeeld en werd gewonnen door Ian Woosnam.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Ian Woosnam wint Dutch Senior Open

Ian Woosnam heeft het Dutch Senior Open op zijn naam geschreven. Het toernooi werd gespeeld op The International in Amsterdam, een baan mede ontworpen door … Ian Woosnam.

Lees verder

De GolfAlliantie: 7 banen voor de prijs van 1

Zeven 9-holes golfbanen zijn vanaf 1 januari 2015 verenigd in ‘De Golfalliantie’. Leden van de aangesloten banen mogen bijna onbeperkt bij elkaar op de baan spelen.

Lees verder

Golfen met bekende Nederlanders

Met het Beat Batten! Golf Event kan iedereen die dat wil in 2015 een ronde golf spelen met één van bijna 50 bekende Nederlanders die meedoen. Het inschrijfgeld voor deze unieke actie gaat naar de stichting Beat Batten, die onderzoek doet naar behandeling van deze fatale stofwisselingsziekte.

Lees verder

Amsterdam Golf Show 2015 bij Borchland

De 2015-editie van de Amsterdam Golf Show, de grootste golfbeurs van Nederland, zal op 25 en 26 april worden georganiseerd op Borchland, Amsterdam. Een dagje uit met alles wat golf te bieden heeft.

Lees verder

Rob Mouwen analyseert thuisgemaakte putts

Rob Mouwen, putting coach van onder anderen Joost Luiten en Maarten Lafeber, heeft een nieuw programma samengesteld: Putt Coaching 2.0. Door het insturen van een video krijgt u een uitgebreide analyse en gerichte oefeningen thuisgestuurd.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Golfsupport, De GolfAlliantie, BeatBatten!, Amsterdam Golf Show, Rob Mouwen, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers