Golfreisnieuws nr. 276, 22 oktober 2014

In dit nummer onder andere aandacht vooreen aanbieding van Go4Golf voor een nazomer golfreis naar Turkije en Pin High die een 'nieuw jasje' heeft.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nazomeren en golfen in Turkije

Voor wie vindt dat het golfseizoen te vroeg is afgelopen, is er een mooie oplossing: van 6 tot en met 13 december organiseert Go4Golf Reizen een surprisereis naar Turkije. Zon, ongelimiteerd golf, Ultra All Inclusive en, indien gewenst, deelname aan een vierdaags golftoernooi.

Lees verder

Beoordeel de Faldo Course in Belek

Heeft u de Cornelia Faldo Golf Course in het Turkse Belek al eens gespeeld? Laat een review achter op onze website.

Pin High Golftravel in nieuw jasje

Pin High bestaat 25 jaar. De grootste golftouroperator van Nederland vond dit een mooi moment voor een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een vernieuwde samenwerking met ANWB Reizen: Pin High & Friends.

Lees verder

Assoufid Golf Club Marrakech eindelijk open

Het heeft wat langer geduurd dan in de planning stond, maar op 1 oktober 2014 is dan eindelijk de Golf Club Assoufid Marrakech geopend. Een indrukwekkende 18-holes baan met schitterende uitzichten op het Atlasgebergte.

Lees verder

Pitch&Putt breidt uit naar Duitsland

Pitch&Putt Support, franchisegever van 25 Pitch&Putt-golfbanen in Nederland, gaat haar activiteiten uitbreiden naar Duitsland. Vanaf 1 januari 2015 gaat Golfvereniging Winterberg met het nabijgelegen Landalpark in Winterberg samenwerken met Pitch&Putt Golf Nederland.

Lees verder

Sandy Lyle wint World Hickory Open 2014

Op de Panmure Golf Course in Schotland heeft de Schot Sandy Lyle de negende editie van het World Hickory Open 2014 weten te winnen. Aan dit toernooi, waarmee met traditionele houten golfclubs wordt gespeeld, deden meer dan 100 deelnemers uit de hele wereld mee.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Go4Golf, Pin High, Lia Grooters, Assoufid Golf Club Marrakech, Pitch & Putt Support, Hickory Golf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers