Golfreisnieuws nr. 277, 10 november 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor ItaliŽ, dat een golfbestemming is opkomst is. Ook aandacht voor het Turkish Airlines Open en de Turkish Airline World Golf Cup.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

ItaliŽ: een golfbestemming in opkomst

Onderzoek heeft uitgewezen dat ItaliŽ steeds meer in trek raakt voor golfvakanties. Meer dan de helft van de ruim 6000 Europese deelnemers aan het onderzoek zou binnen 5 jaar ItaliŽ overwegen voor hun ideale golfvakantie.

Lees verder

Nieuw meerdaags amateurtoernooi in Schotland

Scotlandís Golf Coast heeft de Saltire Trophy in het leven geroepen. Een open toernooi voor amateurs over 72 holes stableford op vier verschillende indrukwekkende golfbanen in het fraaie East Lothian.

Lees verder

Beste golfers van de wereld in Turkije

Turkije is klaar voor het Turkish Airlines Open dat van 13 tot 16 november 2014 wordt gespeeld in Belek. Ongeveer 80 van Ďs werelds beste golfers strijden voor een prijzenpot van 7 miljoen dollar.

Lees verder

Finale World Golf Cup Amateurs in Turkije

De afgelopen acht maanden hebben 50 kwalificatiewedstrijden plaatsgevonden in 35 verschillende landen, verspreid over vijf continenten wereldwijd. In totaal hebben meer dan 3.100 golfers het tegen elkaar opgenomen voor een plaats in de finale van Turkish Airlines World Golf Cup dat wordt gehouden vlak voordat de 80 beste golfers van de wereld de baan in gaan.

Lees verder

Dirkshorn Open Series 2014 voor teams

Op 23 november 2014 wordt voor de vijfde keer de Dirkshorn Open Series georganiseerd. Er wordt gespeeld in de spelvorm Fourball Betterball.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golf Lombardije,Scotlandís Golf Coast, Turkish Airlines, Golfbaan Dirkshoorn, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers