Golfreisnieuws nr.28, 29 augustus 2007
In dit nummer aandacht voor:
Frankrijk meest populair bij golfers
Spannend slot KLM Open 2007
Ierland:Golfland bij uitstek
Tweede Strandgolf Open 2007
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Frankrijk meest populair bij golfers

Websitebezoek op Golfreiswijzer wijst uit dat van de buitenlandse bestemmingen, Frankrijk het meest populair is bij golfers. In de afgelopen zes maanden zijn de pagina’s met betrekking tot Frankrijk op deze grootste golfreiswebsite van Nederland, maar liefst ruim 50.000 keer opgevraagd, gevolgd door Duitsland (bijna 37.000) en België (ruim 33.000).

Lees verder

Spannend slot KLM Open 2007

De slotdag van de KLM Open 2007 had een droomfinale. De wedstrijd werd op de laatste hole beslist. Ross Fisher haalde met zijn birdie op hole 18 de titel binnen en een geldbedrag van € 266.666. Joost Luiten werd zeer eervol tweede met één punt verschil van de leider van het klassement. Een mogelijke regelovertreding op hole 12 zorgde nog voor een spannend halfuurtje, van een overtreding bleek na onderzoek echter geen sprake. Fisher kreeg uit handen van de KLM Directeur Hartman uiteindelijk de beker uitgereikt.

Lees verder

Golfland bij uitstek

We hebben er al vaker over geschreven. Ierland is een golfland bij uitstek. De Ierse kampioen van de British Open, Padraig Harrington, heeft met zijn overwinning het land nogmaals op de kaart gezet als golfland. Trouwe Ierlandgangers kunnen alleen maar beamen dat Ierland verrassend goede golfmogelijkheden biedt. Meer dan 440 mooie golfcourses, waarvan ruim een derde ‘links courses’ zijn. Voor wie dit allemaal wil ontdekken zijn de Stay & Play-accommodaties een aanrader.

Lees verder

Tweede Strandgolf Open 2007

Op 5, 6 en 7 oktober 2007 vindt voor de tweede keer het Strandgolf Open plaats, een uniek golfevenement op het strand en de boulevard van Scheveningen. Cepari Human Capital uit Houten heeft zich als voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan het Strandgolf Open en is daarmee tevens naamgever van het toernooi geworden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Ierland Tourism, Strandgolf 2007, Dolce Fregate, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers