Golfreisnieuws nr. 278, 26 november 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de onontdekte golfbestemming Jutland (Denemarken) en de World Golf Awards die onlangs zijn uitgereikt.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Jutland; onontdekte golfbestemming

Wilt u volgend jaar eens iets anders dan Spanje of Portugal voor uw golfvakantie? Overweeg dan eens een reis naar Zuidwest-Jutland. Mooie stranden met veel ruimte, culinaire hoogstandjes en prachtige golfbanen liggen te wachten op bezoekers uit ons land.

Lees verder

World Golf Award voor Noordwijkse

Tijdens de uitreiking van de World Golf Awards 2014 werd de Noordwijkse Golfclub verkozen tot beste golfbaan van Nederland. De titel ‘Beste golfbestemming ter wereld’ ging naar Portugal.

Lees verder

Laat je sportclub niet in z’n hemd staan

Om aandacht te vragen voor de moeilijke tijden waarin sportclubs verkeren, voert NOC*NSF de campagne ‘Laat je sportclub niet in z’n hemd staan’. Het NOC*NSF roept daarmee iedereen op na te denken over oplossingen om het voortbestaan van sportclubs te garanderen. Het beste idee wordt beloond met 10.000 euro. Ook golfers kunnen meedoen..

Lees verder

Nagolfse evenementen België 2015

Gaat u in 2015 golfen in België? Plak dan eens een dagje extra aan uw bezoek. In 2015 heeft België enkele bijzondere evenementen op de agenda staan. Noteer alvast de volgende evenementen en bekijk enkele van de interessante bezienswaardigheden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: World Golf Awards, Time4golf, Fano Golf Links, NOC*NSF, VO Communication, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers