Golfreisnieuws nr. 279, 1 december 2014

In dit nummer onder andere aandacht KLM Open 2015 en de Mystery Cup 2015.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

KLM Open 2015 van 10 tot 13 september

Het KLM Open 2015 zal van donderdag 10 t/m zondag 13 september 2015 worden gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort.

Lees verder

Doe mee aan de Mystery Cup 2015 met BOB

Van woensdag 15 t/m zondag 19 april 2015 wordt de derde editie van de Mystery Cup gespeeld: een compleet verzorgd golftoernooi voor zakelijke golfers. De locatie? Dat blijft geheim.

Lees verder

PGA Catalunya kandidaat Ryder Cup 2022

De Real Federación Española de Golf heeft in samenwerking met onder anderen Spaanse en Catalaanse aandeelhouders aangekondigd een bid uit te brengen voor de Ryder Cup van 2022. Het topgolfresort van PGA Catalunya zou het strijdtoneel moeten worden van deze tweejaarlijkse strijd tussen Amerikaanse en Europese golfers.

Lees verder

Winterwedstrijd op de Goyer Golf & Country Club

Op maandag 29 december 2014 wordt op de exclusieve Goyer Golf & Country Club nog een 18-holes winterwedstrijd gespeeld: ‘De Laatste Ronde’. Bekijk hieronder de mooie aanbieding.

Lees verder

Geef een beoordeling

Heeft u al eens op De Goyer Golf & Country Club gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: KLM Open, Mystery Cup 2015, BOB Golftassen, PGA Catalunya, Holland Golf event, Goyer Golf & Country Club, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers