Golfreisnieuws nr. 281, 17 december 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de golfbanen op het tropische eiland Maurtius en voor golfen in de Zwitserse sneeuw.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Mauritius - daar waar de grote namen golfen

Van 12 t/m 14 december speelde de Senior Tour het MBC Tour Championship op golfbaan Constance Belle Mare Plage op Mauritius. Wat maakt dit eiland zo interessant voor golfers?

Lees verder

Beoordeel de golfbanen van Mauritius

Ooit gespeeld op Mauritius? Laat een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.

Sneeuwgolf en golfbeurs in Zwitserland

Op wintersport en toch even een balletje slaan? Het kan zoals elk jaar in Zwitserland. Ga golfen in de sneeuw, of breng een bezoekje aan de grote golfbeurs in Zürich.

Lees verder

Annika Sörenstam ontwerpt golfbaan in Estland

De volgens velen beste golfster aller tijden, Annika Sörenstam, gaat haar eerste golfbaan in Europa ontwerpen voor de Estonian Golf & Country Club.

Lees verder

Golf in het buitenland kan gevaarlijk zijn

Golfen in de meest exotische bestemmingen van de wereld is natuurlijk geweldig. Toch schuilen er soms enkele voor ons onbekende gevaren op golfbanen in het buitenland. Let goed op de waarschuwingen ter plaatse.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Touessrok Golf Course, Legend Course van Constance Belle Mare Plage, Snow Golf Gstaad, Annika Sörenstam Design, Shutterstock, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers