Golfreisnieuws nr. 282, 23 december 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de aanpassingen die de NGF heeft ingevoerd ten aanzien van Qualifying kaarten uit het buitenland en de Golf Awards 2014.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Buitenlandse Q-kaarten toegestaan

Vanaf 1 januari 2015 worden Q-kaarten gelopen in het buitenland toegestaan voor verhoging of verlaging van de handicap. De gelopen kaarten en de banen waarop gespeeld is moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen.

Lees verder

Golf Awards 2014

Op 18 december 2014 werden in Huis ter Duin in Noordwijk de jaarlijkse Golf Awards uitgereikt. De Golf Awards zijn een initiatief van de stakeholders in de Nederlandse golfwereld: KLM, ABN Amro, Deloitte, Van Lanschot, Ricoh, Accushnet, TIG Sports, de NVG en de PGA Holland, onder leiding van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Lees verder

Speciale treinen naar de Vakantiebeurs

De NS zet voor bezoekers van de Vakantiebeurs 2015 twee extra treinen in op het traject Groningen-Utrecht. Deze speciale 'Vakantiebeurs Expressen' rijden op zaterdag 17 januari van Groningen via Assen, Zwolle en Amersfoort naar Utrecht.

Lees verder

NVG Congres 2015: TEAM GOLF

Op donderdag 12 februari 2015 vindt de 20ste editie van het Nationaal Golf Congres & Beurs plaats. Dit grote netwerk- en kennisevenement voor de golfbranche in Nederland wordt gehouden op Amstelborgh/Borchland.

Lees verder

Prettige Feestdagen

De redactie van Golfreiswijzer wenst alle bezoekers van de website Prettige Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2015 met veel mooie golfmomenten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: NGF, Leo Vogelzang, VNU/Vakantiebeurs, NVG, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers