Golfreisnieuws nr. 283, 9 januari 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor golfen en meer in Texas en de enorme kortingen die Pin High op golfreizen geeft tijdens de Crazy Days.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Tee off in Texas

Met meer dan tweehonderd golfbanen in de Texaanse regio Dallas-Fort Worth (DFW) is de vraag niet óf u als golfliefhebber een keer naar Texas moet, maar met wie en wanneer! Er is naast golf bovendien zoveel te doen en te zien, dat een reis naar de Lone Star State zelfs meer dan geschikt is voor het hele gezin.

Lees verder

Big Things Happen in Texas

‘Big Things Happen Here’ is de slogan van Dallas en daar is niets aan gelogen. Het rijtje van grote bedrijven en merken in en uit Dallas is indrukwekkend: Texas Instruments, American Airlines, AT&T en Exxon zijn enkele voorbeelden en zelfs Toyota is aan het verhuizen naar deze wereldstad.

Lees verder

Flinke kortingen met Pin High Crazy Days

Van donderdag 8 tot en met zondag 18 januari 2015 organiseert Pin High Goltravel weer de bekende Crazy Days. Tijdens deze periode boekt u golfvakanties met flinke kortingen en maakt u bovendien kans op verrassingspakketten ter waarde van 200 euro.

Lees verder

Woods opent zijn eerste golfbaan

Tiger Woods startte al acht jaar geleden zijn eigen ontwerpbureau voor golfbanen. Pas op 16 december 2014 kon hij de eerste door hemzelf ontworpen golfbaan in Mexico openen.

Lees verder

Caddie van Derksen gaat tas Luiten dragen

Nadat Robert-Jan Derksen onlangs zijn tour bag aan de wilgen hing, was zijn caddie, Janni Basson, even radeloos. Joost Luiten heeft inmiddels bekend gemaakt dat Janni in 2015 zijn nieuwe caddie wordt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, El Cordal Mexico, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers