Golfreisnieuws nr. 284, 23 januari 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor golfen in Vietnam, de Tartan Golf Challenge in Schotland en de Gloria Limburg International.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in Vietnam en verder

Gaat u naar Vietnam of Cambodja op vakantie en krijgt u daar spontaan zin om ook te golfen? De ‘lokale’ touroperator Welcome Vietnam Golf kan u helpen bij het samenstellen van short breaks, ook op exclusieve clubs.

Lees verder

Tartan Day Golf Challenge in Schotland

Van 5 t/m 11 april 2015 wordt op vijf van ‘s werelds mooiste linksbanen in Schotland de Tartan Day Golf Challenge gespeeld. Dit toernooi staat in het teken van festiviteiten rond 6 april, Tartan Day, waarbij de grondlegging van een democratisch Schotland en al het goeds van het land uitbundig wordt gevierd.

Lees verder

Inschrijving Gloria Limburg International geopend

Van maandag 3 t/m woensdag 5 augustus 2015 wordt de vierde editie van het Gloria Limburg International Golftoernooi gespeeld. Deelnemers spelen drie wedstrijden in Limburg en België, de finale wordt gespeeld in Belek, Turkije.

Lees verder

Nieuw alcoholprotocol NOC*NSF

Eind 2014 adviseerde het NOC*NSF sportverenigingen een nieuw opgesteld protocol te hanteren voor het gebruik van alcohol tijdens verenigingsfeesten. Ook golfclubs in Nederland wordt geadviseerd dit protocol in 2015 na te leven om op een verantwoorde manier om te kunnen gaan met het gebruik van alcohol.

Lees verder

Golfhistorie Callantsoog

Het Noord-Hollands Dagblad schreef onlangs een artikel over wat één van de oudste golfbanen van Nederland had kunnen zijn: een golfbaan in Callantsoog. De baan bestaat niet meer, maar is door de lokale overlevering zeker niet vergeten..

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Vietnam Golf, Tartan Golf Challenge, Limburg International Golf, NOC*NSF, Noordhollands Dagblad, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers