Golfreisnieuws nr. 285, 29 januari 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor het Dutch Skane Open. Een golfwedstrijd in het prachtige Zweden. Verder wat nieuwtjes over een handige website om goedkope vluchten te vinden en het Super Lidmaatschap dat een paar Zuid-Hollandse golfbanen het ingesteld.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Dutch Skane Open in Zweden

Ter promotie van de regio Skåne bij Malmö, Zweden, organiseert de Nederlandse reisorganisatie ChoiceTravel daar een meerdaags golftoernooi. Er wordt gespeeld op drie golfbanen, waaronder de beroemde PGA Sweden National.

Lees verder

Vlucht boeken voor de laagste prijs

De reiszoekmachine van Skyscanner doet meer dan de goedkoopste vluchten vinden. Skyscanner weet ook in welke periode je het beste kunt boeken voor jouw bestemming en daarmee valt veel geld te besparen.

Lees verder

Super- Golflidmaatschap in Zuid-Holland

Golfclubs De Hooge Rotterdamsche, Leeuwenbergh, Zeegersloot en Liemeer geven hun leden met ingang van 1 februari 2015 de kans ‘Superlid’ te worden. Met dit Super-Lidmaatschap krijgen de leden ook onbeperkt speelrecht op de baan van de andere drie deelnemende golfclubs.

Lees verder

Valentijnsdag Specials

Het hart van de romantische golfer begint al sneller te kloppen: Valentijnsdag komt eraan! Op 14 februari krijgen of verwachten veel Nederlanders kaartjes, berichten of cadeautjes van bekende of nog onbekende ‘lovers’. Ook de golfwereld speelt in op deze hype met leuke aanbiedingen, ook zonder golf.

Lees verder

Website De Golf Academie vernieuwd

De website van De Golf Academie, met alles over het 9-stappenplan, is vernieuwd en verbeterd. Ook de spelersboekjes zijn aangepast. De Academie met het 9-stappenplan is een samenwerking van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golf Association Holland PGA Holland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Choice Travel, Skyscanner, Golfbaan De Hooge Rotterdamsche, Golfwenskaarten, De Golf Academie, Freepic, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers