Golfreisnieuws nr. 286, 11 februari 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de grootste golfbeurs van Europa; RheinGolf en voor een nieuwe sport op de golfbaan; FlingGolf.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Rheingolf: grootste golfbeurs net over de grens

Van 27 februari t/m 1 maart 2015 wordt in Düsseldorf de jaarlijkse golfbeurs Rheingolf georganiseerd. Op deze grootste golfbeurs van Europa wordt het opnieuw smikkelen en smullen voor iedereen met een hart voor de golfsport. Zorg dat je klaar bent voor het nieuwe seizoen en profiteer van mooie aanbiedingen.

Lees verder

Grootse restauratie Medinah

Medinah Country Club, thuishaven van de Ryder Cup in 2012, heeft toestemming gegeven om de No.2 Course te renoveren. De baan uit 1927 mag voor 3,6 miljoen US dollar in de oude glorie worden hersteld, maar wel met enkele aanpassingen voor de moderne golfer.

Lees verder

Beoordeel Medinah Country Club

Bent u een van de gelukkige die de golfbaan Course two van Medinah Country Club al eens heeft gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

FlingGolf: nieuwe sport op golfbaan

Met een nieuwe, toegankelijke sport introduceert FlingGolf een nieuwe gelijknamige balsport op de golfbaan. Met FlingGolf wordt de golfbal geworpen met een speciale FlingStick. De Schwinkelsche is de eerste golfbaan in Nederland waar dit mag worden gespeeld. Wie volgt?

Lees verder

Zesde editie RSMZakenGolfster

Op donderdag 11 juni 2015 wordt op Golfclub Heelsum de zesde en vernieuwde editie van RSMZakenGolfster georganiseerd. Dit populaire netwerk-golfevenement is bedoeld voor golfspelende, ambitieuze en ondernemende vrouwen, zelfstandig of in loondienst, maar ook startende ondernemers en ondernemers zonder golfervaring zijn van harte welkom.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: RheinGolf, Medinah Country Club, FlingGolf, RSM Zakengolfster. Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers