Golfreisnieuws nr.29, 10 september 2007
In dit nummer aandacht voor:
Atlantische Loirestreek inmiddels ook ontdekt door golfers
Veel nieuwe banen in Pro Golf winterbrochure
Nationale Golfbon
Golfodrome
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Atlantische Loirestreek ook ontdekt door golfers

We hebben onlangs nog bericht dat Frankrijk de populairste buitenlandse bestemming is bij golfers. Niet verwonderlijk, want het land beschikt over een groot aantal golfbanen in alle soorten en maten. In het westen ligt de Atlantische Loirestreek. Meer en meer wint de streek aan bekendheid onder golfers. Terecht ondervonden wij.

Lees verder

Veel nieuwe banen in Pro Golf winterbrochure

Nog een goede maand en het golfseizoen 2007 is afgelopen. Nou ja, afgelopen. Gelukkig kunnen we vaak nog lang doorgolfen in Nederland. Maar ja, wintergreens, ingekorte banen, het is toch anders dan in de zomer. Veel golfers zoeken in de winter dan ook hun toevlucht zoeken op een buitenlandse golfbaan. De winterbrochure 2007-2008 van Pro Golf reizen voor het seizoen 2007-2008 kan dan uitkomst bieden.

Lees verder

Nationale Golfbon

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een golfer of golfster, dan is de Nationale Golfbon een praktisch geschenk. De Golfbon werd tijdens de KLM Open in augustus gepresenteerd. Met de bon is het mogelijk om via de website Golfbon.nl allerlei golfartikelen aan te schaffen.

Lees verder

Golfodrome

Ruim vier jaar geleden ontstond bij Tineke en Ger Loogman het idee van het Golfodrome. Een golfoefencentrum voor iedereen die van golfen houdt. Of het Golfodrome er daadwerkelijk ook komt hangt momenteel af van de gemeente Amstelveen en van Provinciale Staten Noord Holland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Verkeersbureau Atlantische Loirestreek, ProGolf reizen, Nationale Golfbon, Golfodrome, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers