Golfreisnieuws nr. 287, 18 februari 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de populaire Belgische golfbaan Five Nations die weer gered is van de ondergang. Nu door Blue Green. Verder nieuws over hotels aan de golfbaan in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italie, Myrtle Beach en de golfbanen die daar in de buurt liggen en een samenwerking tussen 10 golfbanen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Hotels op de golfbaan

In Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië werken 25 hotels samen onder de noemer ‘Hotels auf dem Golfplatz’. Eén van de voorwaarden voor deze samenwerking is dat het hotel niet verder dat een par-4 hole (430 meter) van de eerste tee van een golfbaan mag liggen.

Lees verder

Five Nations opnieuw gered

De bij Nederlanders zo razend populaire golfbaan Five Nations in België is opnieuw gered. In november 2014 werd de baan, voor de derde keer in het bestaan, failliet verklaard. Baanexploitant Blue Green is sinds 12 februari 2015 de nieuwe eigenaar.

Lees verder

Myrtle Beach, Golf Capital of the World

De kustlijn bij Myrtle Beach in South Carolina, USA, wordt ook wel de Golf Capital of the World genoemd. Niet verwonderlijk met meer dan 100 eerlijk geprijsde golfbanen in een kustgebied met entertainment voor het hele gezin. - Myrtle Beach is goed bereikbaar en heeft het hele jaar prima golfweer.

Lees verder

Samenwerking 10 noordelijke golfbanen

Overal zien we in regio's samenwerkingen tussen golfbanen ontstaan. Sinds kort gaan tien golfbanen in Groningen, Friesland en Drenthe onder de noemer ‘Golfen in het Noorden’ hun samenwerking uitbreiden. Met speciale golfarrangementen, eventueel gecombineerd met uitstapjes en andere vormen van ontspanning, hopen de banen hiermee (golf)toerisme in het noorden van Nederland te stimuleren.

Lees verder

Budgetgolf Tour 2015

Ook in 2015 organiseert Budgetgolf de jaarlijkse Budgetgolf Tour. Deze tour bestaat uit een zestal wedstrijden dat wordt gespeeld van april tot en met oktober 2015.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Hotelamgolfplatz Blue Green, Five Nations, Myrtle Beach, Samenwerkende Golfbanen in Noord-Nederland, BudgetGolf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers