Golfreisnieuws nr. 289, 4 maart 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor golfen in de Algarve en de voorronden voor de Pro-Am van het Deloitte Ladies Open.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Populariteit Algarve groeit

De Algarve, al jaren één van populairste golfbestemmingen in Europa, bereidt zich voor op een druk golfseizoen. Op de veelal beroemde golfbanen in de Algarve werden in 2014 50.000 meer ronden gespeeld dan in 2013.

Lees verder

Geef uw oordeel over de golfbanen in de Algarve

Kent u de golfbanen? Laat dan een review achter. In de laatste kolom staat onder de titel “Wat is uw oordeel?”de mogelijkheid een beoordeling achter te laten. Golfreiswijzer.nl/Algarve.

Gratis naar Amsterdam Golf Show 2015

Op 25 en 26 april wordt bij Borchland de Amsterdam Golf Show 2015 georganiseerd. Om deze grootste golfbeurs van Nederland nog aantrekkelijker te maken kunnen toegangskaarten gratis worden geprint.

Lees verder

Speel mee in Pro-Am Ladies Open

BurgGolf biedt golfers de kans om mee te spelen in de Pro-Am van het Deloitte Ladies Open. Het Ladies Open vindt plaats op The International van 19 t/m 21 juni 2015.

Lees verder

Putten in de Provincie

In 2015 wordt de tweede editie van ‘Putten in de Provincie’ georganiseerd. Een wedstrijd over meerdere ronden waarbij per provincie wordt bepaald wie de beste putter is en wie uiteindelijk de beste putter van Nederland is.

Lees verder

Wedstrijdkalender Holland Golf Events

De wedstrijdkalender van Holland Golf Events mag ook in 2015 lekker vol worden genoemd. Met open wedstrijden op bijna twintig verschillende locaties in Nederland kan iedereen wel een rondje meepikken.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Amsterdam Golf Show, BurgGolf, Holland Golf Events, Putten in de Provincie, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers