Golfreisnieuws nr.290, 25 maart 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor Travel Light. Dat bedrijf biedt reizigers in Nederland de mogelijkheid golftassen en andere bagage van huis tot vakantieadres te vervoeren en retour.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Travel Light: bagage vanaf huis tot bestemming

Jaren geleden spraken wij op Golfreiswijzer.nl de hoop uit dat er een Nederlands bedrijf zou komen die eenvoudig golftassen kon vervoeren. Eindelijk is onze wens in vervulling gegaan. Travel Light is de Nederlandse aanbieder.

Lees verder

IGolf Race to Belek

Na The Race to The Portugal Masters in 2014, organiseert iGolf in 2015 The Race to Belek: een serie van zes greensome wedstrijden, waarmee teams zich kunnen plaatsen voor de landelijke finale. Twee teams winnen vervolgens een plaats in het eindtoernooi in Belek.

Lees verder

Charity Golf Event Herman van Veen

Op 7 juni 2015 wordt in Soest de Alfred Golf Charity Cup en het Paltz Charity Event georganiseerd. Een leuke combinatie van golf, kunst en cultuur voor golfers en niet-golfers ten bate van het goede doel.

Lees verder

Kick-off Dagen Golfcentrum Amsteldijk

Op 28 en 29 maart 2015 start Golfcentrum Amsteldijk het nieuwe golfseizoen met de bekende Kick-off Dagen. Twee dagen bomvol golfactiviteiten en -uitdagingen voor jong en oud. Tijdens deze dagen kan bovendien gratis worden geoefend op de 9 Werelden van Golf.

Lees verder

Nationale Open golfdagen 2015

Op zaterdag 18 april en zondag 19 april 2015 zullen de Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd. Deze golfdagen zijn de ideale gelegenheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de golfsport, golfclubs en golfbanen van ons land.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Travel Light, iGolf, Martine Tjie A Loi,Golfcentrum Amsteldijk, Nationale Open Golfdagen Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers