Golfreisnieuws nr. 291, 31 maart 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de lancering van GOLF.NL en golfen in Las Vegas.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Vernieuwde GOLF.NL gelanceerd

Op 25 maart 2015 werd in The Oyster Club in het Olympisch Stadion het nieuwe platform GOLF.NL officieel gelanceerd. Het vernieuwde GOLF.NL is het product van de samenwerking tussen de NGF en TIG Sports.

Lees verder

Las Vegas: The Golf Place to Be

Las Vegas staat bekend als de ‘Entertainment Capital of the World’. Dat het rond de gokstad Las Vegas ook een paradijs is voor golfers weet niet iedereen. Met meer dan 60 golfbanen en de zon altijd dichtbij, is Las Vegas zeker een gokje op een goed golf-uitje waard.

Lees verder

Drie zomerse golftoernooien

Met de ANWB Golf Bitterballentour, de Pin High 18-holes Zomertour en de Jumbo 9-holes Zomertour heeft ANWB Golf drie prachtige, landelijke en gezellige zomertoernooien op de kalender gezet.

Lees verder

P&P Diepenheim wordt Pitch&Putt Twente

Pitch&Putt Diepenheim zal voortaan door het leven gaan als de zelfstandige baan Pitch&Putt Twente. Aan de nieuwe huisstijl wordt hard gewerkt, ook op de baan.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Leo Vogelzang, GOLF.NL, Tourism Board Las Vegas, ANWB Golf, P&P Twente, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers