Golfreisnieuws nr. 292, 9 april 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor het Golftime Open 2015 dat dit jaar voor de tweede keer gespeeld wordt en Birdie Circle. een samenwerking tussen Best Golf, Prise díeau Golf en Golfpark De Haenen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golftime Open 2015

(Advertorial) Vorig najaar was het Golftime Open een groot succes. 46 golfliefhebbers hebben toen gestreden om de titel. Reden om het toernooi dit jaar weer te organiseren. De tweede editie van het Golftime Open vindt plaats aan de Portugese Algarve van 4 tot en met 8 november 2015. Het toernooi bestaat uit drie wedstrijden en wordt gespeeld in twee handicap categorieŽn op basis van de wedstrijdvorm stableford.

Lees verder

Best Golf lanceert de Birdie Circle

Best Golf, Prise díeau Golf en Golfpark De Haenen gaan samenwerken om hun leden meer golfplezier te bieden. De eerste stap in de samenwerking is dat leden van een deelnemende club drie keer gratis mogen spelen op de banen van de andere clubs.

Lees verder

NGF gaat kansen pakken

Waar andere sportbonden een daling in hun ledenaantal constateerden, is bij de NGF het aantal geregistreerde golfers redelijk stabiel gebleven. De NGF blijft zal zich in 2015 nog meer inzetten om de golfsport sterk te ontwikkelen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golftime, Birdie Circle, NGF, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers