Golfreisnieuws nr. 293, 23 april 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de uitbreiding van Trump International Golf Links Scotland, de Ryder Cup 2022 en het Deloitte Ladies Open.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Uitbreiding Trump International Golf Links Scotland

Nu de aanleg van een reusachtig windmolenpark bij de kust van Aberdeen van de baan lijkt te zijn, heeft Donald Trump de draad weer opgepakt: Trump International Golf Links Scotland wordt flink uitgebreid.

Lees verder

Geef uw oordeel over Trump International Golf Links Scotland

Heeft u zelf al eens Trump International Golf Links Scotland gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Nog 4 landen in de race voor Ryder Cup 2022

Van de gegadigden om de Ryder Cup 2022 te hosten zijn nog vier van de laatste zes landen over. Nadat in maart Turkije zich al had teruggetrokken, heeft nu ook Portugal te kennen gegeven dat het mooiste golfevenement ter wereld in 2022 niet in Portugal gehouden zal worden.Blijven over: Duitsland, Spanje, ItaliŽ en Oostenrijk.

Lees verder

Tickets Deloitte Ladies Open te koop

De kaartverkoop voor het Deloitte Ladies Open 2015 is van start gegaan. Dit toernooi van de Ladies European Tour wordt van 19 tot en met 21 juni gespeeld op The International in Amsterdam.

Lees verder

Enorme groei overnachtingen golfregio Costa Brava

De Costa Brava, de fraaie golfregio in het noordoosten van Spanje, kende een ongekende toename in luxe hotelovernachtingen. In 2014 was de gemiddelde hotelbezetting van luxe hotels nog maar 1,7 %, de laatste rapporten tonen een gemiddelde bezetting van 60,6%.

Lees verder

Prachtige prijzen in de LoyalTee Tour

Met de LoyalTee Tour zijn ook dit jaar prachtige prijzen in de wacht te slepen. Plaatsen in de Pro-Amís van het Ladies Open en KLM Open en mooie golfreizen van 3D Golfvakanties zijn nog maar enkele voorbeelden daarvan.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Trump International Golf Links, Ryder Cup, DLO, BurgGolf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers