Golfreisnieuws nr. 294, 1 mei 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de samenwerking die golfbanen in Brabant en Zuid-Limburg zijn aangegaan met diverse golfbanen in België en Luxemburg.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Samenwerking golfbanen BeNeLux

Het samenwerkingsverband Premium Belgian Golf Courses gaat sinds april 2015 verder als Premium Benelux Golfclubs. Met de nieuwe naam wordt duidelijker dat de groep veel verder reikt dan Belgische golfbanen alleen.

Lees verder

Kom lekker eten op de golfbaan

Van 5 t/m 10 mei 2015 organiseren diverse golfbanen in Nederland ‘Kom lekker eten op de golfbaan’. Tijdens deze dagen kunnen golfers, maar ook vooral niet-golfers, voordelig genieten van streekgerechten en specialiteiten van de golfbaanhoreca.

Lees verder

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel zal vanaf november 2015 luxe programma’s voor golfers en niet-golfers gaan aanbieden. Er kan worden gekozen voor gepersonaliseerde of voor flexibele programma’s, maar alleen lekker genieten en golf zelf regelen mag ook.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen op Mallorca

Al eens gegolfd op Mallorca? Laat een review achter op www.golfreiswijzer.nl.

Monobuggy nu ook in Nederland

Op Best Golf is tijdens de Nationale Golfdagen van 18 en 19 april de Monobuggy gepresenteerd. De Monobuggy is een scooter die als buggy gebruikt kan worden voor het vervoer van de golftas op de golfbaan.

Lees verder

LinkedGolf Social Award

Wat eerst de LinkedGolf Site Award was wordt dit jaar de LinkedGolf Social Award. De zeer actieve social media- , -netwerk, en golfgroep met meer dan 10.000 golfers wil deze award uitreiken aan de golfbaan die het meest actief is op social media.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Premium Benelux Golf Courses, Kom lekker Eten bij de Golfbaan, Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, MonoBuggy, LinkedGolf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers