Golfreisnieuws nr.30, 17 september 2007
In dit nummer aandacht voor:
Second Home International
Golfbanen in Nederland
9-holes golfbaan in Hoogland
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Second Home International

Op zoek naar een Italiaans landhuis of boerderij op het Franse platteland? Of wilt u meer weten over het kopen van een tweede huis als beleggingsmogelijkheid? Bezoek dan Second Home International, d beurs voor uw tweede huis of wonen in het buitenland, op 12 t/m 14 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Golfreiswijzer mag 50x2 entreekaarten ter waarde van 9.50 weggeven.

Lees verder

Golfbanen in Nederland

Er zijn veel boeken met daarin overzichten van Nederlandse Golfbanen. Onlangs is daar het boek Golfbanen in Nederland bijgekomen. Het boek onderscheidt zich van de andere golfbanen boeken door de prachtige fotografie en de uitgebreide beschrijvingen van de golfbanen.

Lees verder

9-holes golfbaan in Hoogland

Het ziet ernaar uit dat Hoogland een 9-holes golfbaan krijgt. De Hooglandse ondernemer Wim Smink heeft in het buitengebied van Hoogland 50 hectare grond gekocht met de bedoeling om daar een 9-holes golfbaan aan te leggen. De Amersfoortse gemeenteraad reageerde verdeeld op de plannen, maar zoals het er nu uit ziet zal een meerderheid van de raad voor de plannen stemmen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties:Lia Grooters, VNU, Telegraaf
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers