Golfreisnieuws nr. 295, 15 mei 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de heropening van Golfresort Schlosss Moyland, Golfen op Mauritius en de eerste Open Hickory Dag op Ullerberg.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Heropening Golf International Moyland

Als alles volgens plan verloopt gaat rond 1 juli 2015 Golfresort Schlosss Moyland opnieuw open. Met een nieuwe partij aan het roer en onder een nieuwe naam en formule: Golf International Moyland - Pay-and-Play.

Lees verder

Golfpas Mauritius op 18-holes banen

Het ligt niet naast de deur en is bij de Nederlandse golfer ook minder bekend, maar het is wel een prachtige golfbestemming. Mauritius. Van mei tot en met september 2015 kunnen bezoekers van de exotische golfbestemming Mauritius profiteren van een nieuwe Laagseizoen Golfpas.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen van Mauritius

Al eens gespeeld op Mauritius? Laat dan een beoordeling achter via Golfreiswijzer.nl.

Golf blijft belangrijk voor Caribisch Gebied

Onderzoek door de KPMG Golf Advisory Practice wijst uit dat golf in het Caribisch Gebied, onderdanks de economische crisis, een positief effect heeft op het toerisme.

Lees verder

Open Hickory Dag op Ullerberg

Ook eens golfen met traditionele golfclubs op een ruige heidebaan? Op zondag 24 mei wordt op De Heidegolf Ullerberg een Open Hickory Dag georganiseerd. Iedereen is na registratie welkom om mee te doen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Legend Course, KPMG, IDHO, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers