Golfreisnieuws nr. 296, 22 mei 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de nieuwe namen van de BurgGolf golfbanen, Golftuin Zwolle en de Tour die Golfers Magazine dit jaar organiseert.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Met familie naar Deloitte Ladies Open

NGF-leden kunnen op 20 en 21 juni 2015 voor slechts 10 euro een familieticket kopen voor het Deloitte Ladies Open. Met dit ticket krijgen 5 gezinsleden toegang tot dit internationale golftoernooi dat wordt gespeeld op The International in Amsterdam.

Lees verder

Golfers Magazine heeft eigen Tour

Golfers Magazine heeft in 2015 een eigen Tour in het leven geroepen. De Tour bestaat uit vijf wedstrijden door het land, met bij elke wedstrijd een meer dan goed gevulde prijzentafel.

Lees verder

Golftuin Zwolle geopend

Op zondag 17 mei is Golftuin Zwolle geopend. De Golftuin is een 9-holes par-3 baan met twee oefengreens. Ook niet-golfers mogen op deze baan een balletje slaan om zo eens kennis te maken met de golfsport.

Lees verder

Landelijke Golfdag linkshandige golfers

Op 26 september 2015 wordt op de Twentsche Golfclub alweer de 27ste editie van de Lefties Golfdag georganiseerd. De winnaar van deze inmiddels razend populaire wedstrijd voor linkshandig spelende golfers mag zich de beste Lefty van Nederland noemen.

Lees verder

Aanpassing namen BurgGolf golfbanen

Heeft u het gezien tijdens de Amsterdam Golf Show 2015? Op een fraaie zuil bij de stand van BurgGolf stonden allerlei vreemde namen van golfbanen vermeld, alhoewel sommige namen toch wel heel bekend klonken.

Lees verder

Golf in Nederland: veel vrouwen, weinig jeugd

Het nieuwste rapport van KMPG Golf Advisor Practice, ‘Golf Participation in Europe 2015’, toont eens te meer aan dat Nederland achterloopt als het gaat om het percentage jeugdgolfers. Van de 34 landen staat Nederland met 4% jeugd onderaan de lijst.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:DLO, Golfers Magazine, Golftuin Zwolle, Dutch Lefties Society, BurgGolf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers