Golfreisnieuws nr. 297, 30 mei 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de nominatie van de Marokkaanse golfbaan Assoufid Golf Club en de International Children’s Games die eind juni in Alkmaar worden gehouden. Het golfonderdeel wordt op Sluispolder gehouden.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nominatie voor Assoufid Golf Club

De pas eind 2014 geopende Assoufid Golf Club in Marrakech staat nu al hoog in alle golfbaan-rankings. De prijs voor ‘Beste Nieuwe Golfbaan van Afrika 2014’ was al binnen, de pijlen zijn nu gericht op de prijs voor’ Beste Golfbaan van Marokko in 2015’.

Lees verder

Geef uw mening over Assoufid Golf Club

Heeft u de golfbaan Assoufid Golf Club al gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar golfreiswijzer.nl

International Children’s Games op Sluispolder

Tussen 24 en 29 juni 2015 verwelkomt Alkmaar meer dan 1500 sporters van 12 t/m 15 jaar oud, afkomstig uit 90 steden wereldwijd. Zij doen mee aan wedstrijden atletiek, voetbal tennis, zwemmen, turnen, judo, beachvolleybal en volleybal op locaties in Alkmaar. Ook golf speelt een belangrijke rol op deze games. De locatie daarvoor is Golfbaan Sluispolder.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Assoufid Golf Club Marokko, International Children’s Games, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers