Golfreisnieuws nr. 298, 3 juni 2015

Spectaculair golfen in Noord-Portugal

In samenwerking met 3D Golfvakanties besteden we in deze special aandacht aan het golfen in Noord-Portugal. Voor veel Nederlandse golfers een onbekende golfbestemming. Onterecht, zoals u kunt lezen in de verhalen die onze journalist schreef over dit prachtige Portugese gebied.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Ontdek de andere kant van Portugal

Attentie golfers! Het wordt hoog tijd om die reisgidsen eens wat verder door te bladeren. Natuurlijk is de Algarve een prachtige golfbestemming, maar u heeft het echte Portugal nog niet gezien als u nog nooit in het noorden van het land bent geweest.

Lees verder

Aanbieding 3D Golfvakanties: Vidago Palace***** 5-daags arrangement vanaf € 735 pp

Prachtig Belle Epoque stijl hotel direct aan de baan Vidago GC op ongeveer een uur rijden van de stad, met een uitstekende service. Ooit kwamen hier de elite van Europa, maar sinds enkele jaren grondig verbouwt en omgetoverd tot een stijlvol golfhotel. Keuze uit meerdere restaurants, en uitstekend te combineren met een bezoek aan de stad Porto of een rondje golf op de links baan Estela Golf Club aan zee. Het arrangement: incl. vlucht, auto, 4 nachten hotel (L/O) en 3 greenfees. Kijk op: www.3dgolf.nl

Spectaculair golfen in Noorden van Portugal

Golfen op de golfbanen Amarante en Vidago Palace is een belevenis die je niet mag missen. De spectaculaire holes van Marante zullen je altijd bijblijven. En, van Vidago Palace kom je thuis met een koninklijk gevoel. Zeker als je ook in het hotel verblijft.

Lees verder

Aanbieding 3D Golfvakanties: Pousada do Porto***** 6-daags arrangement vanaf €899

Direct gelegen aan de rivier de Douro, Een van de mooiste baroque monumenten van de stad Porto vormt samen met de naastgelegen oude fabriek sinds de eeuwwisseling een van de grootste Pousada’s van Portugal. Entree lobby, restaurant, bar bevinden zich alle in dit historische monument. De kamers liggen in de voormalige fabriek. Een uitstekende locatie om de stad, porthuizen en golfbanen rond Porto te gaan verkennen. Het arrangement: incl. vlucht, auto, 5 nachten hotel (L/O) en 3 greenfees. www.3dgolf.nl

Tip van 3D Golfvakanties

Combineer een verblijf in Vidago Palace met een aantal dagen in deze mooie Pousada. 3D Golfvakanties maakt graag een voorstel op maat voor u. Telefoon 0297-531322 of e-mail.

Meer dan golf

Het Portugees Verkeersbureau is snel klaar als je vraagt waarom je naar het noorden van Portugal moet komen: ‘Steden, cultuur, gastronomie, golf en wijn!’. Daar lijkt geen woord van gelogen, maar daarbij vergeten de Portugezen enkele zaken die voor veel toeristen nog veel belangrijker kunnen zijn: natuur, groen, rust en vriendelijkheid.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen van Noord-Portugal

Heeft u bovenstaande golfbanen al eens gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar: Estela Golfe Clube, Ponte de Lima Golfe, Oport Golfe Club, Vidago Palace Hotel Golfe, Amarante Golf Clube,

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, 3D Golfvakanties, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers