Golfreisnieuws nr. 299, 8 juni 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de samenwerking van vijf Engelse heidebanen. Die hebben de krachten gebundeld onder de naam: Southern Counties Heathland Golf Tour. Ook interessant nieuws voor golfers die naar UmbriŽ willen; Ryanair vliegt deze zomer vanaf Weeze naar Perugia,

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Samenwerking vijf Engelse heidebanen

Vijf van Engelands beste heidebanen werken vanaf mei 2015 samen onder de naam Southern Counties Heathland Golf Tour. De banen hopen met de samenwerking, naast meer bekendheid, ook het heidegolf populair te maken in Engeland en in de rest van Europa.

Lees verder

Beleef The Open op St Andrews

Helemaal gek van golf en nog steeds geen goede bestemming voor uw vakantiegeld gevonden? Elysian Golf biedt luxe golfpakketten voor bezoeken aan The Open, waarbij u zelf ook kunt spelen op Kingsbarns, Carnoustie, Gleneagles en Ö The Old Course.

Lees verder

Ryanair van Weeze direct naar UmbriŽ

Voor golfers die graag de golfbanen in en rondom het Italiaanse UmbriŽ spelen, is er goed nieuws. Van 3 juli tot en met 28 september 2015 vliegt Ryanair elke maandag en vrijdag rechtstreeks van vliegveld Weeze naar Perugia, de hoofdstad van de regio UmbriŽ in ItaliŽ.

Lees verder

Bezoeken Ryder Cup 2016 in Minnesota USA

Van 30 september t/m 2 oktober 2016 zal het Europese team onder leiding van Darren Clarke proberen de Ryder Cup uit Amerikaanse handen te houden. Dit keer wordt de strijd geleverd op Hazeltine National Golf Course in Minnesota, USA.

Lees verder

Toppers op Deloitte Ladies Open

Het Deloitte Ladies Open mag opnieuw een ijzersterk deelnemersveld op de affiches schrijven. Onder anderen Laura Davies, Christel Boeljon, Dewi-Claire Schreefel, Anne van Dam en diverse oud-winnaressen zullen van 19 tot en met 21 juni voor flink wat spektakel gaan zorgen op The International in Amsterdam.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Southern Counties Heathland Golf Tour, Elysian Golf, Ryder Cup 2016, Ryanair, Deloitte Ladies Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers