Golfreisnieuws nr. 301, 19 juni 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de aantrekkelijke aanbieding die Souillac Golf & Country Club voor de bezoekers van Golfreiswijzer.nl heeft samengesteld en de kortingen bij Pin High tijdens de Crazy Days.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Souillac Golf & Country Club 7=5 + gratis golf

{Advertorial} Op de grens van de departementen Lot, Dordogne en Corrèze ligt de Souillac Golf & Country Club met 75 vrijstaande vakantiehuizen en een 18 holes golfbaan, die het hele jaar open is. Vanaf eind augustus is er voor bezoekers van Golfreiswijzer een aantrekkelijke aanbieding twee gratis nachten bij een reservering van 7. Inclusief gratis greenfee.

Lees verder

Crazy kortingen bij Pin High

De Crazy Days van Pin High. zijn de afgelopen jaren een begrip geworden. Donderdag 18 juni is de viertiende editie van start gegaan met kortingen tot wel €250.

Lees verder

Kick-off Deloitte Ladies Open 2015

De Nederlandse amateurgolfster Zhen Bontan heeft de hole-in-one contest tijdens de kick-off van het Deloitte Ladies Open gewonnen. De officiële start van de toernooiweek vond vandaag plaats op de Amstel bij het Amstel Hotel.

Lees verder

Gratis golf voor basisschoolkinderen

Op zaterdag 27 juni vindt de zevende editie van de Kids4Golf-dag plaats in het Amsterdamse Bos. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar uit Amsterdam en omgeving krijgen gratis golfles.

Lees verder

Golfers kunnen groots vertrekken vanaf Luchthaven Düsseldorf

Voor golfers die niet afhankelijk zijn van Schiphol en graag comfortabel willen reizen, is er goed nieuws. De luchthaven van Düsseldorf opent is samenwerking luchtvaartmaatschappij Emirates op 1 juli 2015 een speciaal uitgeruste vliegtuig-opstelplaats voor de Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Souillac Golf & Country Club, Pin High, DLO, Kids4Golf, Dusseldorf Airport, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers