Golfreisnieuws nr. 302, 26 juni 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de prachtige golfbaan Schloss Meisdorf, waaraan het Van der Valk Parkhotel is gelegen. Van der Valk heeft aantrekkelijke aanbiedingen voor shortbreaks.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen bij Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf

[Advertorial] Geniet van golf. In de frisse lucht, in het betoverend mooie Harz-landschap. De 18-holes golfbaan van Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf is met zijn rustige ligging, glooiende heuvels en uitdagende greens, een bijzondere golfbaan. De baan ligt precies voor de toren van Parkhotel Schloss Meisdorf.

Lees verder

OngeŽvenaarde golfervaring op The Grove

Het 5-sterren golfresort The Grove bij Londen heeft een internationale award gewonnen voor de hoogste gasttevredenheid. De unieke golfclub zonder leden levert volgens het onderzoek iedere bezoeker eenzelfde ongeŽvenaarde golfervaring.

Lees verder

Beoordeel Schloss Meisdorf en The Grove

Heeft u Schloss Meisdorf Golf Club en GolfbaanThe Grove al eens gespeeld? Laat dan een review achter op Schloss Meisdorf Golf Club onze website en The Grove Golf Club.

Boeljon wint Deloitte Ladies Open

Christel Boeljon heeft zondag in Amsterdam zeer overtuigend het Deloitte Ladies Open gewonnen. De golfster uit Alkmaar is na Liz Weima in 1994 de tweede Nederlandse die het prestigieuze toernooi in eigen land wint.

Lees verder

Goedkoop zomerse upgrade bij SAS

Zin om ergens in ScandinaviŽ te golfen? Dan is er goed nieuws. Vanaf slechts 33 euro krijgt u al een upgrade van SAS Go naar SAS Plus. Uw golftas mag gratis mee.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Van der Valk Parkhotel Shloss Meisforf, The Grove, Golfsupport, SAS, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers