Golfreisnieuws nr. 303, 10 juli 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor het KLM Open 2015. Golflegende Tom Watson komt. Ook aandacht voor 4 Sterren Golf. Vier golfclubs uit vier provincies besloten het lidmaatschap samen te voegen: Golfclub Zwolle, Golfclub Havelte, Golfclub De Compagnie en Golfclub De Groene Ster.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Tom Watson op KLM Open 2015

De levende legende Tom Watson zal meespelen in het KLM Open dat van 10 tot en met 13 september 2015 wordt gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club. Ook Joost Luiten, Miguel Angel Jiménez en Javier Ballesteros, de oudste zoon van Seve Ballesteros, zullen van de partij zijn.

Lees verder

Eén lidmaatschap, vier golfbanen

Onder de noemer 4 Sterren Golf hebben vier golfclubs uit vier provincies besloten het lidmaatschap samen te voegen: Golfclub Zwolle, Golfclub Havelte, Golfclub De Compagnie en Golfclub De Groene Ster. De lancering van de samenwerking werd op 1 juli 2015 op een unieke wijze gevierd.

Lees verder

Golfen voor een toekomst van straatkinderen

Is het jouw drive om met golf het verschil te maken voor straatkinderen in Zuid-Afrika? Schrijf je dan nu in voor Golf for Talent en maak het verschil! Beleef samen met 19 andere deelnemers een prachtige golfreis en ervaar van dichtbij waar en hoe je dat verschil maakt.

Lees verder

No kids please

Heeft u behoefte aan een golfresort aan de Costa del Sol waar geen kinderen worden toegelaten? Het kan tegenwoordig in het Doubletree Hilton Golf Resort in Higuerón. Met de recente aansluiting bij Hilton Worldwide zijn kinderen jonger dan 16 jaar niet meer welkom in het eerder nog kindvriendelijke resort.

Lees verder

10 jaar Budgetgolf = extra korting

Op 12 augustus 2015 bestaat de website Budgetgolf precies 10 jaar. Dat heugelijke feit wordt voorafgaand aan de verjaardag uitgebreid gevierd met 10 dagen golfen op 10 geselecteerde golfbanen voor 10 tot 20 euro per ronde.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Bert van der Toorn, Golfsupport, Golf for Talent.nl, compfight.com, BudgetGolf, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers