Golfreisnieuws nr. 304, 22 juli 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor de Cote d'Opale in het noorden van Frankrijk. Daar barst het van de mooie golfbanen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Opaalkust: linksbaan, bosbaan en een wilde baan

Landschappelijk is er niets op aan te merken, het heeft een grillige, markante kust met een kleurrijke naam (Côte d'Opale, Opaalkust) en voor golfers niet onbelangrijk: het barst er van de mooie golfbanen en nog dicht bij Nederland ook.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen aan de Opaalkust

Heeft u deze golfbanen aan de Cote d'Opale al eens gespeeld? Laat dan een beoordeling op onze website achter. Ga naar: Wimereux Golf, Golf d’Hardelot Pins, Golf du Bois de Ruminghem.

Leuke golfarrangementen in Noord-Frankrijk

Meerdere golftouroperators bieden Noord-Frankrijk en in het bijzonder Nord-Pas-de-Calais aan. Kijk op de website van: Pin High, Golf Expedition, 3D Golfvakanties, Executive Golf Travel en Golftime.

Caddie zijn: een geweldige ervaring

Een caddie is meer dan een tassendragende bal- en clubschoonmaker in korte broek. Veel meer dan dat. Onze journalist Bert van der Toorn ervoer dat als rookie caddie op het Deloitte Ladies Open. Hij viel van de ene verbazing in de andere. Binnen een dag groeide hij van beginneling naar teammaatje. Voor wie dit ook eens wil meemaken volgen hier zijn tips en informatie.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Bert van der Toorn, Golfsupport,René Brouwer, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers