Golfreisnieuws nr.31, 27 september 2007
In dit nummer aandacht voor:
Golfen in Duizend Kleuren in Navarra
Wie wordt de Nederlandse Tiger Woods
Ook ’s winters golfen op de Domburgsche
Golf en gamen
Laatste kans op gratis kaartjes Second Home International
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Golfen in duizenden kleuren

Navarra is een Spaanse regio die zich aanpast aan het ritme van de seizoenen. Vooral de golfers kunnen op de golfbanen van Navarra hun hart ophalen aan de uitbundige kleuren van de natuur. In de herfstperiode bestaat het landschap van Navarra uit groene, oker, gouden en roodachtige kleuren. In deze tijd van het jaar is het zeer de moeite waard te genieten van de natuur, cultuur en de typische streekgerechten van Navarra.

Lees verder

Wie wordt de Nederlandse Tiger Woods

Golfbaan Spaarnwoude heeft twaalf jonge golftalenten geselecteerd voor het Spaarnwoude Topsport Plan. Het gaat om jongens en meisjes in de leeftijdgroepen van 12 tot 14 jaar, 15 tot 17 jaar en 18 tot 20 jaar die in deze ‘Masterclass in Golf’ kosteloos worden opgeleid.

Lees verder

Ook ’s winters golfen op de Domburgsche

Badhotel Domburg ligt in een unieke omgeving. Niet alleen door de mooie duinen en brede zandstranden, ook door de nabijheid van de Domburgsche Golf Club is het hotel een bekende bij veel golfliefhebbers. De 9 holes par 70 golfbaan loopt evenwijdig aan het strand en gaat voor een deel zelfs door en over de duinen. De Domburgsche is het hele jaar geopend.

Lees verder

Golf en gamen

Het golfspel is ook doorgedrongen in de gamewereld. Electronic Arts heeft het spel Tiger Woods PGA TOUR 08 op de markt gebracht. Met dit door critici bejubelde Tiger Woods PGA TOUR-product plaatsen gamers zich midden in de actie en testen ze hun stressbestendigheid en vaardigheden tegen de allerbesten. Ook kunnen ze hun beste slagen met andere spelers over de hele wereld delen en vergelijken.

Lees verder

Laatste kans op gratis kaartjes

In de vorige nieuwsbrief meldden wij dat wij 50x2 entreekaarten konden verloten voor de Second Home International. Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar, dus grijp uw kans en mail ons.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties:Second Home, Tourism Navarra, Badhotel Domburg, Inge Toonstra, EA Sports, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers