Golfreisnieuws nr. 305, 31 juli 2015

In dit nummer onder andere aandacht voor golfen op Noord-Cyprus

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen op Noord-Cyprus

Het Griekse deel van Cyprus is bij menige golfer bekend. Er liggen een paar prachtige golfbanen. Minder bekend onder de golfers is de golfbaan Korineum Golf & Country Club op het Turkse deel van het eiland. Toch is ook deze golfbaan meer dan de moeite waard. Frank Meijer, een van de bezoekers van Golfreiswijzer, schreef erover.

Lees verder

Beoordeel de golfbaan op Noord-Cyprus

Heeft u Korineum Golf & Country Club op Noord-Cyprus al eens gespeeld? Laat dan een review over de golfbaan achter op onze website..

Mondygo voor zoekende golfers interessant

De toeristische wereld heeft dezer dagen kennis kunnen maken met de Mondygo, een Nederlands bedrijf, dat een vakantiezoekmachine heeft ontwikkeld, die moeizame zoektochten naar een vakantie op internet overbodig moet maken. Een keer zoeken, een keer boeken, is het motto van Mondygo, dat ook voor golfers zeker interessant kan zijn.

Lees verder

Drive, Chip & Putt jeugdwedstrijden

Op zaterdag 15 augustus zal op Golfclub Zwolle een Drive, Chip & Putt wedstrijd worden georganiseerd. Jongeren van 7 t/m 15 jaar kunnen uit het hele land kunnen meedoen aan deze nieuwe en leuke wedstrijdvorm die uit Amerika is overgewaaid.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn,Fred Veldman, Frank Meijer, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Frank Meijer, Mondygo, Drive, Chip en putt.nl Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers