Golfreisnieuws nr. 306, 14 augustus 2015

Golfen op Bitburger Land

Op luttele uurtjes rijden van ons land kun je golf spelen in een totaal andere wereld. We praten hier over golf in de Eifel-regio. Tijdens een mooie zomerse week speelden we hier op Golf-Resort Bitburger Land,

Lees verder

Van der Valk Golfhotels in Duitsland

We hebben al vaker bericht over een van de golfhotels van Van der Valk in Duitsland. Met drie fraaie golfhotels in twee oostelijke regio’s van Duitsland legt deze hotelketen de basis voor heerlijke (golf)vakanties.

Lees verder

Laat een beoordeling achter

Al eens gegolfd op Bitburgerland of op de golfbanen van Van der Valk Hotel? Laat dan uw beoordeling achter. Ga naar: Bitburger Land.; of Schloss Meisdorf of Serrahn Golf Club.

Finale Soccer Golf Masters

Op woensdag 2 september 2015 wordt op golfbaan Bentwoud de finale van de Soccer Golf Masters gespeeld. Met dit Nederlandse Kampioenschap Golf voor (ex)profvoetballers wordt aandacht gevraagd en geld ingezameld voor de Edwin van der Sar Foundation.

Lees verder

Ludieke actie voor het goede doel

Op zaterdag 3 oktober 2015 gaat golfprofessional Robert Bollen 2015 hole-in-one pogingen doen om aandacht te vragen en geld op te halen voor twee goede doelen: Stichting Kika en stichting Gijsje Eigenwijsje.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn,Fred Veldman, Frank Meijer, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Golfresort Bitburger Land, IAGTO, Van der Valk Golfhotels, SGM, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers