Golfreisnieuws nr. 307, 21 augustus 2015

Korting op golfen op Souillac Golf & Country Club

{Advertorial} Heerlijk nazomeren met aangename temperaturen maakt de Souillac Golf & Country Club de ideale locatie voor een uitdagende en ontspannen golfvakantie. Bezoekers van Golfreiswijzer krijgen korting op een arrangement op dit prachtige golfresort.

Lees verder

Sterk deelnemersveld KLM Open 2015

Het deelnemersveld van het KLM Open, dat van 10 t/m 13 september wordt gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club, is ook dit jaar weer ijzersterk. Naast golflegende Tom Watson staan maar liefst 18 spelers uit de top-100 van de wereld op de deelnemerslijst, onder wie Joost Luiten, Victor Dubuisson en Tommy Fleetwood.

Lees verder

Golfen Marokko: gevarieerd en toegankelijk

Het is de droom van elke golfer. Zo veel mogelijk verschillende soorten golfbanen spelen tijdens de golfvakantie, maar met zo min mogelijk reisafstand. Marokko kan dit bieden, met banen langs de kust en bij het exotische Marrakech.

Lees verder

Beoordeel Marokkaanse golfbanen

Meer weten over de golfbanen in Marokko? Kijk dan Golfreiswijzer.nl. Daar kunt u ook een beoordeling achterlaten als u een van de golfbanen al eens gespeeld heeft.

PASSIE4GOLF

Voor de vrolijke, verslaafde golfer die graag reist is een interessante website online gegaan. www.PASSIE4GOLF.nl.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn,Fred Veldman, Frank Meijer, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Souillac Golf & Country Club, TIG, KLM Open, PASSIE4GOLF, Marokkaans Verkeersbureau, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers