Golfreisnieuws nr. 308, 28 augustus 2015

Samenwerking Golfreiswijzer en Leadingcourses

Golfreiswijzer.nl heeft onlangs een samenwerkings-overeenkomst getekend met Leadingscourses.com. Wij hopen met deze samenwerking onder andere dat de ratings en rankings nog betrouwbaarder zullen worden en dat we golfers nog beter kunnen informeren in hun golfbaankeuzes.

Lees verder

Kaymer op KLM Open, Lafeber komt niet

Het KLM Open van dit jaar krijgt er nog een grote naam bij. Tweevoudig major-winnaar Martin Kaymer doet in Zandvoort een gooi naar zijn tweede titel in het internationale golftoernooi. Oud-KLM Open-winnaar Maarten Lafeber laat de KLM Open dit jaar schieten. Hij verkiest het Challenge Tour-toernooi in Kazachstan boven het KLM Open.

Lees verder

Anders golfen op Zwitserse Pop-up golfbaan

Golfen in Zwitserland is anders dan in Nederland, dat zal niemand verbazen. Maar naast prachtige ‘normale’ golfbanen in de bergen weet Zwitserland toch menig golfliefhebber te verrassen met bijvoorbeeld pop-up golfbanen en golf in Italiaanse sferen.

Lees verder

Golfen in Kent, The Garden of England

De oudste provincie van Engeland, Kent, presenteert zich als ‘A golfer’s paradise in the Garden of England’. De grote hoeveelheid en variëteit aan golfbanen, de culturele en historische locaties, de rijkdom, het glooiende landschap en de krijtrotsen bij Dover zorgen in Kent voor een totaalbeleving voor elke (golfende) bezoeker.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen in Kent

Heeft u op een of meerdere golfbanen in Kent gespeeld? Laat een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Samerwerking KLM Open en de Algarve

Tijdens het KLM Open 2015 zal de Algarve ‘Official Golf Destination’ zijn. Hiermee verbindt het Portugese toerismebureau zich als Official Supplier aan het grootste internationale golftoernooi van Nederland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Leadingcourses.com, Golfsupport, Zwitsers Verkeersbureau, Visit Kent, Visit Algarve, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters