Golfreisnieuws nr. 309, 4 september 2015

Golftime-brochure golfseizoen 2015/2016

{Advertorial} Met het najaar in het vooruitzicht is het tijd om te dromen over de mooiste golfbanen in Europa en ver daarbuiten. Met de nieuwe brochure van Golftime wordt u op weg geholpen om uw golfdromen te verwezenlijken.

Lees verder

Golf & Country Travel en 3D Golfvakanties bundelen krachten

Met veel plezier verzorgen Golf & Country Travel & 3DGolfvakanties al vele jaren golfreizen voor een uitgebreide kring aan trouwe klanten. Voor de golfer ‘pur sang’ biedt Golf & Country Travel een bijzondere selectie van uiterst sfeervolle Spaanse Finca’s, Italiaanse agriturismo’s, Belgische auberges en Franse kasteeltjes in combinatie met de mooiste golfbanen.

Lees verder

Golfen op mooiste golfbaan van Noord-Nederland

Twee keer vliegen de ballen ruimschoots over wat afgedwaalde schapen. Ze zijn even ontsnapt aan de aandacht van de twee dienstdoende Border Collies en van de door het Drents landschap ingehuurde schaapherder Hilde Groen. Waar zich dit tafereel afspeelt? Op golfbaan De Gelpenberg in Aalden in Drenthe. Voor alle duidelijkheid: dit is de mooiste baan van Noord-Nederland.

Lees verder

Beoordeel Golfclub De Gelpenberg

Kent u Golfclub De Gelpenberg en heeft u er gespeeld? Laat dan een review achter over op Golfreiswijzer.nl.

Kenneth Perez wint Soccer Golf Masters 2015

De Soccer Golf Masters 2015, is opnieuw gewonnen door trainer en ex-profvoetballer Kenneth Perez. Met deze bijzondere golfdag die op golfbaan Bentwoud werd georganiseerd, werd 17.500 euro opgehaald voor het goede doel: de Edwin van der Sar Foundation.

Lees verder

Ook Ryder Cup-held Donaldson naar KLM Open

Opnieuw heeft een speler uit de top-50 van de wereld zich gemeld voor het KLM Open, dat van 10 tot en met 13 september wordt gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club. De Welshman Jamie Donaldson kan via één van de laatste wildcards van het toernooi nog meedoen in Zandvoort.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn,René Brouwer, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Golftime, 3D Golfvakanties, Golf & Country Travel, De Gelpenberg,Harold Versteeg, SGM, KLM Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters