Golfreisnieuws nr. 311, 10 september 2015

Laatste nieuws over KLM Open 2015

Vliegende start voor Joost Luiten op KLM Open

Joost Luiten heeft een vliegende start gemaakt op het KLM Open 2015. Hij staat door een ronde van 63 (-7) op de vierde plaats. Slechts drie spelers, onder wie de leiders Paul Lawrie en Wade Ormsby, deden het beter.

Lees verder

Hole-in-one Tom Watson dag te vroeg

Tom Watson maakte woensdag tijdens de Pro-Am van het KLM Open in Zandvoort een hole-in-one, maar verdiende daarmee niet de BMW 750Li ter waarde van 150.000 euro. Die prijs is voor de eerste golfer die pas vanaf donderdag op die plek de bal in één keer in de hole slaat.

Lees verder

Nieuwste BMW 750Li voor hole-in-one op KLM Open

Tom Watson loopt het dus mis; de prijs voor de eerste hole-in-one op de zeventiende hole in het KLM Open. Dit jaar is dat de nieuwste BMW 750Li ter waarde van 150.000 euro. Het KLM Open 2015 wordt van 10 tot en met 13 september op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort gespeeld.

Lees verder

Nog beter spelers volgen met KLM Open Flight Tracker

Met de KLM Open Flight Tracker kun je als bezoeker bij het KLM Open nog beter je weg én je favoriete spelers in de baan vinden. Het KLM Open wordt van 10 tot en met 13 september gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club.

Lees verder

Charity Challenge KLM Open brengt € 53.000 op

De KLM Open-week is zaterdag 5 september traditiegetrouw geopend met de Charity Challenge op de Kennemer Golf & Country Club. De golfdag met BN’ers bracht maar liefst 53.000 euro op voor Kinderrechtenorganisatie UNICEF Nederland, het goede doel dat aan het golftoernooi is verbonden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Leo Vogelzang, Ronald Speijer, KLM Open, Golfsupport, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters