Golfreisnieuws nr.32, 9 oktober 2007
In dit nummer aandacht voor:
Winterbrochure Golftime Travel uit
Indoor golf in Amsterdam geopend
’s Werelds grootste amateur-golftoernooi
Tweede Strandgolf Open succes
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Winterbrochure Golftime Travel uit

De nieuwe winterbrochure Mediterrane en Verre Bestemmingen van Golftime Travel is in september uitgekomen. Onder het motto ‘Go with a Swing’ heeft deze golfreisspecialist nieuwe bestemmingen in haar programma opgenomen. Zo is Madeira, of een leuk programma rond Palma de Mallorca te boeken. Verre bestemmingen als Kenia en Zuid-Afrika zijn uitgebreid.

Lees verder

Indoor golf in Amsterdam geopend

Op 4 oktober werd Golf Republic geopend. De eerste indoor golfclub van Amsterdam. Het golfcentrum heeft de beschikking over 6 cabines met golfsimulatoren die het de golfer mogelijk maakt om de mooiste banen van de wereld te spelen.

Lees verder

’s Werelds grootste amateur-golftoernooi

Eind september werd in het Franse Fontanaille de landelijke finale gespeeld van International Pairs Benelux. Na een reeks van nationale kwalificatiewedstrijden konden de winnaars hun krachten in Frankrijk meten. Inzet was een volledig verzorgde deelname aan de world final op het Schotse ‘The Royal St. Andrews.

Lees verder

Tweede Strandgolf Open succes

Afgelopen weekend vond voor de tweede keer op het strand en de boulevard van Scheveningen de Strandgolf Open plaats. Op het Scheveningse strand was een 18-holes golfbaan uitgezet. Vrijdag, zaterdag en zondag werden er golfwedstrijden gespeeld.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties:Golftime, Golf republic, Rob van Mastrigt, Cepari Strandgolf
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers