Golfreisnieuws nr. 313, 3 november 2015

Ballesteros' laatste kunstje is een kunstwerk

Onze golfjournalist Leo van de Ruit reisde onlangs naar centraal Portugal om de golfbanen aldaar te spelen. Hij was erg onder de indruk van de door Seve Ballesteros onderworpen golfbaan Royal Óbidos Spa & Golf Resort. ‘Een golfbaan die de reis meer dan waard was’, schrijft hij in zijn verslag.

Lees verder

Beoordeel golfbanen Centraal Portugal

Heeft u de golfbanen van Centraal Portugal al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Royal Óbidos; Campo Real; Bom Sucesso; Praia d’El Rey.

Vijflanden Golf & Cruise Toernooireis

Reisbureau Cruise Vertrekpunt organiseert vanaf mei 2016 een bijzondere golfcruises waarbij u in acht dagen in vijf verschillende landen kunt golfen. U reist met het gloednieuwe cruiseschip AIDAprima. Dit schip is te vergelijken met een 4-sterren vakantieresort, maar dan op het water.

Lees verder

Winnaars golfreis LoyalTee Tour bekend

Na een reeks van 13 wedstrijden in twee categorieën zijn de winnaars van de prachtige golfreizen naar El Rompido en Saint Omer bekend. Mark Smits en Erik de Bekker zijn de winnaars van een meerdaagse golfreis naar respectievelijk Spanje en Frankrijk.

Lees verder

Toename golftoerisme Turkije door Turkish Airlines

Het sponsorcontract met Turkish Airlines voor het onlangs gespeelde Turkish Airlines Open is met drie jaar verlengd. Mede dankzij dit prestigieuze golftoernooi is het golftoerisme in Turkije flink gestegen en wordt ook de golfsport steeds populairder onder de Turkse bevolking.

Lees verder

SingleGolfers Open op Rijk van Nunspeet

Zaterdag 14 november organiseert SingleGolfers.nl de derde editie van het SingleGolfers Open. Deelname aan dit populaire toernooi staat open voor alle golf spelende singles (alleenstaanden) en sportsingles (de partner speelt geen golf).

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Leo van de Ruit, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Leo van de Ruit, Golfbanen Centraal-Portugal, Reisbureau Cruise Vertrekpun, Golfsupport, LoyalTee Tour, Turkish Airlines, SingleGolfers, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters